Over SWIMTECH


Zwemmen

De zin om mensen meer te doen sporten was de aanzet tot deze onderneming. Zwemmen is daarbij een uitgelezen sport want het is voor iedereen gezond, je kan het ook op latere leeftijd blijven doen met een minimaal risico aan blessures en het wordt ook aangewend voor revalidatie.

 

Zwemmen kan heel rustgevend zijn voor wie een stresserend beroepsleven heeft, het ontspant je spieren en maakt je hoofd vrij.

 

Swimtech

 Swimtech is opgestart door Cedric Van Keer uit passie voor het zwemmen. Swimtech heeft als doel de individuele sporters, clubs en organisaties te ondersteunen om zo professioneel mogelijk te werken.

Met de steun van


Over uw coach

Cedric Van Keer

 

BIO :

 

 

  • Reeds 6 jaar Start To Swim lesgever

  • Professioneel Technisch Zweminstructeur

  • Ex-competitiezwemmer en momenteel Master op nationaal en internationaal niveau

  • Zwemcoach bij tal van Antwerpse zwemclubs

  • Bachelor diploma Lichamelijke Opvoeding

  • Redder in tal van Antwerpse zwembaden


"mijn missie - uw missie"

 

 Swimtech staat in voor de professionele begeleiding en opleiding van jong-volwassenen en volwassenen en wil voldoening geven na iedere les die gevolgd wordt. Deze individuele voldoening betekent een meerwaarde voor de individuele sporter, club of organisatie die technische kwaliteit en tegelijkertijd tevredenheid wil nastreven.

 

Door zelf bijscholingen, clinics en andere opleidingen te volgen, schaven wij voortdurend onze leertechnieken bij om onze sporters de beste begeleiding te kunnen geven. Ook samenwerking met andere organisaties biedt dat extraatje om te streven naar perfectie.